2019-07-05

Zmiany w Radzie Nadzorczej i Zarządzie Concordia Polska TUW

5 lipca Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Concordia Polska TUW powołało do Rady Nadzorczej Towarzystwa Michaela Lösche. Jego obowiązki w Zarządzie Towarzystwa przejmuje Arkadiusz Wiśniewski.

2019-07-02

Krzysztof Mrówka Dyrektorem Biura Ubezpieczeń Rolnych

1 lipca 2019 r. Krzysztof Mrówka objął funkcję Dyrektora Biura Ubezpieczeń Rolnych Concordia Ubezpieczenia – Grupa Generali. Z firmą jest związany od 13 lat. Jest ekspertem zarówno w obszarze ubezpieczeń rolnych, jak i likwidacji szkód.

2019-06-06

Concordia w półfinale plebiscytu na firmę przyjazną dla rolnika

Z przyjemnością informujemy, że dzięki uzyskanym głosom, firma Concordia Ubezpieczenia, będąca częścią Grupy Generali, została zakwalifikowana do II etapu plebiscytu na firmę przyjazną dla rolnika „Izydory 2019” w kategorii "Pozarolnicze". Udział w półfinale stanowi ważne wyróżnienie w branży agro i jest świadectwem zaufania, jakim cieszą się Państwo wśród Klientów. Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów w II etapie, który trwać będzie 03.06. – 30.09.2019. – to fragment oficjalnego listu otrzymanego od redakcji Polskiego Wydawnictwa Rolniczego (wydawcy m.in. Top Agrar Polska).